Запрошення до участі у Тижні грошей 2024 від НБУ

       Запрошуємо викладачів і студентів приєднатись з 18 до 24 березня 2024 року до відзначаємого Всесвітнього тижня грошей Global Money Week 2024, в якому щороку беруть участь більше 100 країн світу і офіційним координатором якого є Національний банк України.

       Всесвітній тиждень грошей – це щорічна міжнародна освітня кампанія з підвищення фінансової обізнаності, метою якої є звернути увагу суспільства на важливість розвитку фінансової свідомості дітей та молоді, поступового опановування ними необхідних знань, умінь, навичок, формування менталітету і поведінкової моделі, потрібних для прийняття зважених фінансових рішень та досягнення фінансового добробуту й стійкості.

“Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнєˮ – такою є офіційна тема Global Money Week у 2024 році. Вона фокусується на безпечному управлінні грошима та підкреслює важливість відповідального та інформованого ставлення до особистих фінансів, усвідомлення потенційних фінансових ризиків та вміння захищати свої гроші. Національний банк з цієї нагоди готує низку заходів із фінансової грамотності, ураховуючи різні вікові групи та формати участі.

Минулого року ми приймали участь у Тижні грошей і отримали відзнаку від НБУ «10 найактивніших заходів освіти-учасників Global Money Week" . І цього року викладачі і студенти факультету управління та бізнесу вже виявили своє бажання прийняти участь у Global Money Week. Заходи координуватиме доцент кафедри обліку і оподаткування Вербицька В.І.

Ми плануємо в цей тиждень :

1) пройти навчання та отримати сертифікати за підсумками опанування курсу «Фінансова грамотність для освітян»;

2) ознайомитись з бібліотекою матеріалів для проведення освітніх заходів із платіжної безпеки та провести відповідні  заняття по ознайомленню студентів із заходами платіжної безпеки;

3) відвідати вебінари та віртуальні екскурсії від експертів і партнерів Національного Банку;

4) прийняти участь у конкурсі для найактивніших закладів освіти.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією