Захисники підтримують бакалаврські освітні програми кафедри економіки і підприємництва

Днями до Харківського національного автомобільно-дорожнього університету надійшли два листи підтримки освітніх програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти кафедри економіки і підприємництва ‒ ОПП «Економіка» та ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Підтримку освітнім програмам виказали Громадська організація «Спілка ветеранів воїнів учасників антитерористичної операції Кам’янщини (АТО-ООС) «Холодний Яр»» та Громадська організація «Смілянська спілка учасників бойових дій «АТО»».

Захисники наголосили на стратегічній важливості бакалаврських освітніх програм кафедри економіки і підприємництва як багаторічного ефективного майданчика цивільної адаптації та професійної орієнтації ветеранів АТО-ООС і осіб, звільнених з військової служби у Збройних силах України. Окремо воїни відзначили високий професіоналізм викладачів і освітнє середовище, що повною мірою адаптоване до специфічних потреб учасників бойових дій (обов’язкові записи всіх занять; відсутність часових обмежень для перегляду записів занять і виконання завдань; можливість навчатися за індивідуальним графіком).

З повним текстом листів підтримки можна ознайомитися за лінками:

  • Лист ГО «Спілка ветеранів воїнів учасників антитерористичної операції Кам’янщини (АТО-ООС) «Холодний Яр»». Начинается скачивание файлаПереглянути
  • Лист ГО «Смілянська спілка учасників бойових дій «АТО»». Начинается скачивание файлаПереглянути

Дякуємо нашим захисникам за відзначення бакалаврських освітніх програм ОПП «Економіка» та ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»! Ваша підтримка надихає нас ставати кращими!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією