Вітаємо спортсменів

Нещодавно ректор університету професор Віктор Богомолов зустрівся зі спортсменами з тхеквондо ВТФ, здобувачами вищої освіти механічного факультету Ярославом Чорним і Владиславом Функендорфом, які у березні вибороли перемогу на Універсіаді України.

У зустрічі взяв участь і старший викладач кафедри ФВіС, заслужений тренер України з тхеквондо ВТФ Віктор Шевченко, який блискуче підготував наших спортсменів до цьогорічної Універсіади.

Віктор Олександрович привітав юнаків з гідною перемогою, а також з чудовим рівнем їхньої технічної, фізичної та психологічної підготовки, які вони продемонстрували на цих змаганнях. Ректор звернув особливу увагу на те, що юнаки своїм прикладом надихають інших досягати спортивних височин, що дуже важливо в умовах воєнного стану, адже велика перемога починається з маленьких перемог.

 

Віктор Олександрович поцікавився у тхеквондистів планами на майбутнє і побажав їм незламного духу, гідних успіхів у навчанні та подальших перемог, а також відзначив преміями!

Студенти чемно подякували за увагу й підтримку, яку Віктор   Олександрович особисто і колектив кафедри надають їм упродовж навчання в університеті, та пообіцяли й надалі робити все можливе для гідного захисту спортивної честі ХНАДУ.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією