Вітаємо проф. Криворучко О.М. із включенням до складу ГЕР НАЗЯВО з галузі знань 07 «Управління та адміністрування»!

Кафедра менеджменту від щирого серця вітає доктора економічних наук, професора,  завідувачку кафедри менеджменту Криворучко Оксану Миколаївну, із її захоплюючим професійним досягненням - входженням до складу Галузевої експертної ради (ГЕР) НАЗЯВО з галузі знань 07.2 "Управління та адміністрування"! Згідно з рішенням Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО) від 24 жовтня 2023 року (протокол № 16) Оксана Миколаївна ввійшла до складу галузевих експертних рад НАЗЯВО з галузі знань 07.2 "Управління та адміністрування" зі спеціальності 073 «Менеджмент».

Наша університетська родина гордиться Криворучко Оксаною Миколаївною, яка не тільки відзначилася високим рівнем експертизи, але й отримала визнання національного рівня. Це досягнення свідчить про довіру до нашої колеги, але ще важливіше, воно вказує на важливість ролі, яку вона візьме на себе в розвитку системи вищої освіти в Україні. Оксана Миколаївна є прикладом професіоналізму, здібностей і відданості цій справі.

Ця подія має величезне значення для кафедри менеджменту та усього університету, оскільки вона відображає нашу постійну роботу над підвищенням якості вищої освіти в Україні. Вона свідчить про нашу постійну місію надавати студентам найкращі можливості та забезпечувати, щоб українські університети відповідали найвищим стандартам.

Ми пишаємося Оксаною Миколаївною і бажаємо їй успіхів та наснаги у цій важливій і відповідальній ролі, яку вона виконуватиме у галузі забезпечення якості вищої освіти в Україні! Нехай ця нова сторінка її професійного шляху буде наповнена натхненням, високими досягненнями та плідною співпрацею з національними експертами. Разом ми будуємо майбутнє освіти в Україні!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією