Відбулася ХVІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку підприємництва»

24 листопада 2023 року на базі кафедри економіки і підприємництва факультету управління та бізнесу ХНАДУ відбулася ХVІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку підприємництва».

Міжнародна конференція проходила в дистанційному та заочному форматах. З офіційним привітанням до учасників конференції виступили:

  • Дмитрієва Оксана Іллівна, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економіки і підприємництва ХНАДУ;
  • Гусейнова Емілія Яхья гизи, кандидат економічних наук, доцент, завідувач кафедри організації та управління промисловістю Мінгячевірського державного університету (Азербайджан);
  • Рахімбаєв Аскар Балтабаєвич, кандидат економічних наук, професор Казахського автомобільно-дорожнього інституту ім. Л.Б. Гончарова (Казахстан);
  • Гусейнова Рухія Аділ гізі, Ph.D., старший викладач Мін'ячевірського державного університету (Азербайджан).

В цілому на конференцію було подано 139 тез доповідей від учасників закладів вищої освіти (ЗВО) та підприємств України, Азербайджану та Казахстану. Серед учасників конференції з України активною участю відзначилися Сумський національний аграрний університет, Національний транспортний університет, Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди, Львівський національний університет імені Івана Франка, Державний біотехнологічний університет, Українська інженерно-педагогічна академія, Державний університет «Житомирська політехніка», Західноукраїнський національний університет та інші ЗВО.

Особливо приємно відзначити традиційно вагомий внесок у роботу конференції міжнародних партнерів з Мін'ячевірського державного університету (Азербайджан) та Казахського автомобільно-дорожнього інституту ім. Л.Б. Гончарова (Казахстан).

Вітаємо всіх учасників конференції та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією