Студенти спеціальності "Менеджмент" отримали сертифікати з неформальної освіти

Здобувачі вищої освіти рівня бакалавр спеціальності 073 "Менеджмент" отримали сертифікати з неформальної освіти. У рамках дисципліни "Теорія економічного аналізу" (викладач доц. Надія Бочарова) студенти пройшли курс "An Introduction to the Use of Quantitative Methods in Research in the United States" під керівництвом Джонатана Сіско (JONATHAN CISCO) та під егідою Ukraine Global Faculty. Сертифікати отримали Влада Клапоух (гр. Е-31-21) та Аліна Шведчикова (гр. Е-31-21). Студентки показали високий рівень знань та мотивації, пройшовши курс Джонатана Сіско, який надає унікальні методи та інструменти для проведення кількісних досліджень. Це дозволить їм більш ефективно аналізувати економічні дані та приймати обґрунтовані управлінські рішення.

Також у рамках дисципліни "Податковий менеджмент" (викладач доц. Надія Бочарова) Влада Клапоух отримала сертифікат за проходження курсу "Ефективний бюджетний процес в органах місцевого самоврядування" на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus. Влада здобула цінні знання про бюджетний процес в органах місцевого самоврядування, що є ключовим аспектом у сфері податкового менеджменту. Ці знання допоможуть їй в майбутньому успішно працювати у фінансовому секторі та сприяти ефективному управлінню фінансами на місцевому рівні.

Отриманні сертифікати є підтвердженням високого рівня підготовки та прагнення студентів до саморозвитку та вдосконалення своїх знань у сфері менеджменту та економічного аналізу. Участь у таких курсах дозволяє студентам здобувати практичні навички та сучасні знання, які є надзвичайно важливими для їхньої майбутньої професійної діяльності.

Завдяки співпраці з міжнародними організаціями та платформами, такими як Ukraine Global Faculty та Prometheus, наші студенти мають можливість отримувати доступ до передових освітніх ресурсів та програм, що сприяє їхній конкурентоспроможності на ринку праці.

Ми пишаємося нашими студентами та їхніми досягненнями і впевнені, що вони продовжать активно розвиватися та досягати нових висот у своїй професійній кар'єрі.  


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією