Неформальна освіта викладачів і здобувачів вищої освіти

Доцентка кафедри економіки і підприємництва, к.е.н., доц. Шершенюк О.М., здобувачка вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні за ОПП «Облік і оподаткування» Анненко А.В., здобувачка вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні за ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Тодорова А.С. успішно пройшли курс «Як почати власну справу в часи невизначеності: покроковий гайд від ТОП-підприємців України» на платформі масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus». Проєкт впроваджується за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) й фінансування Швейцарії в рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР, донорами якого є Італія, Ірландія, Корея, Люксембург, Норвегія, США, Швейцарія, Швеція, Японія.

Програма освітнього курсу включала в себе виконання навчального навантаження обсягом 1,5 кредити ЄКТС (45 годин), яке дозволило слухачками курсу:

  • набути вмінь щодо формування власної візії, бізнес-моделі, go-to-market стратегії, ієрархії бізнес-процесів, оцінки ринку, дослідження клієнтів;
  • опанувати сучасні знання щодо реєстрації власної справи, фінансової звітності, менеджменту ризиків;
  • розвинути інноваційну та підприємницьку компетенції.

За результатами успішного виконання усіх завдань курсу «Як почати власну справу в часи невизначеності: покроковий гайд від ТОП-підприємців України»  Шершенюк О.М., Анненко А.В. та Тодорова А.С. отримали іменні сертифікат.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією