Кафедра менеджменту здобула 2 місце в загальному рейтингу університету

З великим задоволенням повідомляємо вас про те, що наша кафедра менеджменту здобула заслужене 2 місце в загальному рейтингу університету за результатми 2023 року! Це надзвичайно важливе досягнення, яке підтверджує високий рівень наукової та методичної роботи як викладачів, так і студентів.

Рейтинг був розрахований за численними показниками, включаючи наукові дослідження, методичну роботу та досягнення в освіті. За показниками наукової діяльності та методичної роботи, наші викладачі та студенти проявили високу кваліфікацію та професіоналізм, що відображається у нашому загальному рейтингу. Вітаємо всіх з цим досягненням! Це важливе досягнення свідчить про нашу здатність до високих результатів у всіх аспектах нашої діяльності, підкреслюючи нашу відданість стандартам високої якості освіти та науки. Така висока оцінка свідчить про нашу віддану працю, спрямовану на досягнення високих стандартів якості та відповідальність перед нашими студентами та університетською спільнотою.

Також хочемо зазначити, що факультет управління та бізнесу, до якого належить наша кафедра, посів 1 місце в загальному рейтингу університету! Це підтвердження високої якості навчання та відповідальності наших викладачів та студентів.

Вітаємо всіх наших викладачів та студентів з цим вражаючим досягненням! Нехай це буде джерелом натхнення для нових досягнень, бажаємо подальших успіхів!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією