Clarivate інформує

       Компанія Clarivate підтримуючи наукову спільноту України в умовах війни продовжує надавати безкоштовний доступ до своїх ресурсів українським закладам вищої освіти. Наразі через платформу Web of Science наукова спільнота ХНАДУ має можливість безкоштовно користатися ресурсами бази даних ProQuest Dissertations & Theses Global.
        База даних ProQuest Dissertations & Theses Global − це найповніша у світі мультидисциплінарна колекція дисертацій з 65 країн, що налічує понад 5 мільйонів рефератів і 3 мільйони повних текстів робіт з тисяч університетів.
        Нагадуємо, що Харківський національний автомобільно-дорожний університет отримав безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів на платформі Web of Science.
        Користувачі, які зареєстрували обліковий запис на платформі Clarivate раніше, можуть користуватися віддаленим доступом до Web of Science за тим же логіном та паролем.
Науковці, які не мають такого облікового запису (не користувалися Web of Science раніше або користувалися з робочих місць без реєстрації), можуть отримати дистанційний доступ до Web of Science за таким порядком: зареєструвати обліковий запис у Внешняя ссылка открывается в новом окнеMaster Journal List ; написати запит до служби підтримки Открывается окно почтовой программы для отправки emailWeb of Science Group із проханням підключити віддалений доступ для зареєстрованого облікового запису у MJL; при цьому в обох випадках використовувати ту саму адресу електронної пошти, яка надалі слугуватиме логіном у Web of Science.     


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією