ЧЕМПІОНАТ СВІТУ ЗІ ЗМІШАНИХ ЄДИНОБОРСТВ ММА

З 20 по 25 листопада у Тирані (Албанія) проходив чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА серед молоді та дорослих, який зібрав 457 спортсменів з 47 країн світу.

Збірну України представляли 29 спортсменів (16 серед молоді та 13 серед дорослих), тренерських штаб був представлений 16 тренерами.

Загальний здобуток збірних зі змішаних єдиноборств ММА - 3 золоті, 3 срібні та 6 бронзових нагород. Молодіжна збірна у загальнокомандному рейтингу стала найкращою у світі.

Один з цих спортсменів здобувач вищої освіти Автомобільного факультету Владислав Гришин. Він виборював перемогу серед дорослих, в перший день змагань переміг американського спортсмена Крістіана Амоуса, на наступний день змагань Владислав переміг спортсмена з Франції Уго-Антона Відаля. На жаль у чвертьфіналі Владислав поступився спортсмену з Австралії Єліусу Єрберу, посівши 5 місце у чемпіонаті світу з ММА.

Влад не планує зупинятись, вже 15 грудня у місті Києві відбудеться Кубок України зі змішаних єдиноборств ММА, де Владислав буде приймати участь та виборювати поїздку на чемпіонат Європи.

Бажаємо вдалого виступу.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією