Здобувачі кафедри менеджменту успішно завершили спільний курс ВР України та НАЗК

Здобувачі вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент рівня бакалавр Іван Курило (наук. кер. проф. Криворучко О.М.) й аспірант Ігор Яровий (наук. керів. доц. Бочарова Н.А.) успішно пройшли спільний курс освітнього центру Верховної Ради України та Офісу доброчесності НАЗК "ОЦЕ КУРС: ШЛЯХ ДО ДОБРОЧЕСНОСТІ". Протягом курсу, що складався з циклу 5 практичних вебінарів, наші здобувачі продемонстрували високий рівень засвоєння навчального матеріалу. Курс мав на меті підвищити обізнаність про принципи доброчесності, навчити ефективним методам боротьби з корупцією та сприяти формуванню етичних стандартів у професійній діяльності.

Участь у такому престижному курсі є свідченням високого рівня підготовки та активної громадянської позиції наших студентів. Важливість принципів доброчесності та етичної поведінки у професійній діяльності не можна переоцінити, і ми пишаємося тим, що наші студенти вже сьогодні готові впроваджувати ці принципи у своїй роботі.

Здобуті знання та навички не лише сприятимуть особистому професійному зростанню Івана Курила та Ігоря Ярового, але й допоможуть їм стати агентами позитивних змін у суспільстві.

Спільний курс Верховної Ради України та Офісу доброчесності НАЗК "ОЦЕ КУРС: ШЛЯХ ДО ДОБРОЧЕСНОСТІ" є чудовою платформою для підготовки майбутніх лідерів, здатних діяти відповідально та етично. Ми вдячні організаторам курсу за високий рівень проведення заходу та можливість для наших студентів взяти участь у цьому важливому освітньому проєкті.

Вітаємо Івана Курила та Ігоря Ярового з отриманням сертифікатів та бажаємо їм подальших успіхів у навчанні та професійній діяльності. Сподіваємося, що їхні досягнення надихатимуть інших студентів на активну участь у подібних заходах та сприятимуть підвищенню стандартів доброчесності у нашому суспільстві.  


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie