Autodesk Inventor та Autodesk CFD для вирішення задач архітектурно-будівельного напрямку

Вебінар від Autodesk  Community Events - Українською

Запрошуємо до перегляду запису вебінару від "Autodesk Community Events - Українською", присвячений застосування можливостей моделювання об'єктів, процесів і явищ техносфери, який відбувся 20/02/24.

Ключовий фокус буде на Autodesk CFD, адже це простий і потужний інструмент, який дає змогу розв'язувати безліч завдань, що стоять перед проєктантами будівельної галузі. Наприклад зовнішня аеродинаміка будівель, споруд та навіть цілих кварталів за різних погодних умов. Це дає змогу оцінити рівень вітрового навантаження на елементи конструкції, знайти зони застою – "вітрові тіні", визначити комфорт пішохідних зон, енергоефективність будівель та чимало інших завдань. Не виключена можливість використовувати Autodesk CFD і для вирішення завдань "внутрішньої" аеродинаміки. Саме це дасть можливість розв'язати задачі ефективної вентиляції, оптимізувати температурні режими і правильно розмістити обладнання для опалення або охолодження.  

Більш докладна інформація та посилання на запис - див.:
Внешняя ссылка открывается в новом окнеhttps://forums.autodesk.com/t5/community-events-ukrainskoyu/autodesk-inventor-ta-autodesk-cfd-dlya-virishennya-zadach/ec-p/12529708


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie